Известие

Collapse
No announcement yet.

колко струва дебитомер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Няма да пасне щото тръбата за въздух е различна. Може да смениш само измервателния елемент ама те са също различни от тия на 2.0 мисля и нинам ко ши стани. Ама кажи после резултата от експеримента
    Last edited by LeoVin4i; d.m.y г., 11:51.
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

А бе хора вие не разбрахте ли,че с тези замени разни дет искате да ги правите,само ше си вкарате таралежче,пък и ше се набутате два пъти.Хората са го написали,дебитомера си има номер,и се заменя само с такъв,който не му аресва цената да се опрааа.Правите глупости,от които ше ревете после,всяка електроника е напраена да функционира с определени параметри,при замяната на дебитомера,параметрите се променят КОРЕННО,и колата си парви квото си иска

500,500 сменяй и забравяй,и не се лъжете че и на тез с ефтините дебитомери им е лесно кат ги сменят на 40-50 000 км.Дебитомерите на старите Т.С-и с 4 пина издържат по 150 000
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Намерих втора употреба перфее за 100кинта какъвто трябва да е номера завършва на 102 ....... този вид става само за 1,4 стария мотор и някакъв хюндаи няма алтернативни производители и е ужасно скъп. Този дето взех работи перфектно много съм доволен колкото искара.
        Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 23:54.
        Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
        Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
        Alfa Romeo 145 1.4 16v
        BMW 520i E39

Comment

Има алтернатива от HOFFER, ама не е еВтин. 300+ някъде
          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
          Audi A4 1.9 TDI

Comment

150 lv при Лисан
            Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
              Има алтернатива от HOFFER, ама не е еВтин. 300+ някъде
              няма го този не се предлага на "хофер" то го има в каталога но не се внася този щото ставал само за тва 1,4 и за някакъв хюндаи.... намерих аз 2-ра ръка заспа работата за сега
              Alfa Romeo 145 1.4 16v
              BMW 520i E39

Comment

Дебитомера!!?

Интересно, но факт! На Алфата ми и на Фиата на жена ми от подписа дебитомерите са абсолютно еднакви- Бошовски и номерата са им еднакви! Някой би ли го коментирал!?
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
                  Интересно, но факт! На Алфата ми и на Фиата на жена ми от подписа дебитомерите са абсолютно еднакви- Бошовски и номерата са им еднакви! Някой би ли го коментирал!?
                  еми да значи на 1,8-2,0 кубиковите алфи съответно 145,146,155,156,166,ГТВ-та са по евтини дебитомерите защото дебитомера явно става и за други марки автомобили освен цялата гама на АЛФА и се хващат да го произвеждат и други алтернативни производители тъи като има по голямо търсене затова става и по евтин а точно моя дебитомер ............ 102 накрая става само за 1,4 и то стария мотор до 1998-ма година съответно не е толква голямо търсенето тъи като става само за 145 и то до 98ма година и цената му е 6,, плюс .....
                  Alfa Romeo 145 1.4 16v
                  BMW 520i E39

Comment

http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ALFA-AIR-M...d=p3286.c0.m14
                    ти излиза 100лв с доставката
                    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Absente_ Покажи съобщение
                      http://cgi.ebay.co.uk/NEW-ALFA-AIR-M...d=p3286.c0.m14
                      ти излиза 100лв с доставката
                      ми то тука на магазина до нас този .................019 е 150лв. влизам купувам и излизам ........... на този номера му е ..............019 накрая нали тва обяснявах в по горния ми пост че този е без пари и става за повече модели алфи и други автомобили а за 1.4 дет си става само за 1.4 е пръчка и номера накрая е ...................102
                      Last edited by ALFA155Ts; d.m.y г., 12:13.
                      Alfa Romeo 145 1.4 16v
                      BMW 520i E39

Comment

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=4&show=1 еи ти го същия .........019 на 100лв. пак влизаш купуваш и излизаш
                        Alfa Romeo 145 1.4 16v
                        BMW 520i E39

Comment

150 лв. при лисан
                          Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

Здравейте,
                            днес си смених дебитомера (само сензора) завършва на .......001.
                            не искам да пускам нова тема,да ви питам дали трябва да се изчистат дрешките или да се направи някаква настроика с елкон.

сам си смених дебитомера и сам си го скапах тотално
                            AlfaRomeo 146 1.4TS '99 - ГИ BSM

Comment

Working...
                            X